Bitcoin-derivaterhandlere øker posisjonene etter Bullish Move

Bitcoin-futures- og opsjonsmarkedet tiltrekker seg en mengde handelsmenn etter at prisen på BTC skjøt over $ 13.000 i går.

Den sterke opptreningen i Bitcoin det siste døgnet gjør at institusjonelle holdere sikrer sine posisjoner, mens futuresmarkedet for BTC spår mer plass for okser.

Bitcoin-forhandlere forbereder seg på neste store trekk

Volumet av uoppgjorte Bitcoin-opsjonskontrakter beveget seg nær 2,5 milliarder dollar, en heltidshøyde for beregningene.

Opsjonskontrakter gir kjøperen et valg å selge en underliggende eiendel til en spesifisert pris og dato i fremtiden. En salgsopsjon brukes til salg, mens kjøpsopsjoner brukes til kjøp. Flertallet av alternativene utløper 30. oktober og 25. desember . Økte opsjoner OI antyder mer volatilitet de neste dagene.

Satsingsforholdet har økt fra 0,66 til 0,73 den siste uken. En økning i put / call ratio indikerer en økning i salgsinteressen.

Imidlertid, siden opsjoner er sikringsinstrumenter, kan økningen i forhold også antyde høye spotkjøp fra institusjoner

Den totale åpne renten (OI) av futureskontrakter for Bitcoin på tvers av alle børser steg til en ny månedlig høyde på $ 2,5 milliarder dollar, ifølge Glassnode- data. Bare på Chicago Mercantile Exchange (CME) var OIs økning mer enn 22% det siste døgnet.

I motsetning til opsjonskontrakter er futureskontrakter forpliktelser for kontraktskjøpere å kjøpe eller selge en underliggende eiendel på en spesifisert dato og pris i fremtiden.

I går steg det totale volumet av evige bytter også til en månedlig høyde over $ 1,6 milliarder dollar.

I kryptomarkeder tillater evigvarende bytter kontraktsinnehavere å ha sine futuresposisjoner for alltid ved å rulle over kontraktene etter betaling av finansieringsrater med jevne mellomrom.

Den overordnede markedsposisjonen bestemmer finansieringsgraden for evige swapkontrakter. Hvis det er flere kjøpere enn selgere, vil longs betale shorts og omvendt. Finansieringsgraden er for tiden litt positiv på 0,003% og er ennå ikke nå euforiske nivåer der futureshandlere overvurderer sine posisjoner. Først når nivåene når 0,03% til 0,06% kan markedene defineres som euforiske.