Peter Schiff veroordeelt Bitcoin For Lingering onder de $10.000 ondanks de „verbazingwekkende fundamenten“.

Peter Schiff, de bekende goudzoeker heeft zijn twijfels over de prijsprestaties van Bitcoin nog eens herhaald. Schiff, die bekend staat om het voortdurend in diskrediet brengen en belasteren van Bitcoin, ondanks de positieve zinspelingen dat de stagnatie in de prijs het bewijs is dat Bitcoin geen inherente waarde heeft: „Bitcoin is al 3 maanden gebonden aan een bereik van minder dan $10.000“, zegt hij, „Als Bitcoin nu niet echt kan, ondanks de verbazingwekkende basisprincipes, wanneer dan wel?

Het latere deel van Schiff’s tweet is niet ver van de waarheid. Bitcoin is inderdaad in een veelbelovende fundamentele staat. De investeringsinteresse van institutionele beleggers is bevestigd dat de prijs in hun voordeel zal bewegen, vandaar dat de houders grote hoeveelheden Bitcoins meer dan een jaar lang onaangeroerd laten.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de fundamentele staat van Bitcoin Code ook door vele andere factoren in twijfel wordt getrokken. In ons laatste rapport is Bitcoin gezakt tot een aantal van zijn laagste niveaus, waarvan de meeste een jaar geleden voor het laatst gezien zijn, waardoor de markt er sterk onder te lijden heeft. De verwachting is dat Bitcoin de vorige dieptepunten zal overtreffen en dat het herstel van de markt, zoals blijkt uit de huidige koers, een zeer veelbelovende Bitcoin zal zijn.

Hoewel de markt over het algemeen niet erg aantrekkelijk is, hebben analisten er alle vertrouwen in dat de Bitcoin $10.000 zal doorbreken, dankzij het vermogen om de laatste drie maanden stabiliteit te behouden. Eerder in het jaar waren fundamentele factoren die een opwaartse trend in de marktbeweging zouden kunnen beïnvloeden meer zichtbaar, de halvering was een van die factoren die een sterke koopdruk veroorzaakten.

Op dit moment lijkt de verandering in de markt wat langzamer te verlopen. Maar omdat altcoins nog steeds genieten van een bullish markt, die een potentieel Altseason en bull run voor Bitcoin signaleert, is alle hoop nog steeds niet verloren. Op het moment van dit schrijven, in tegenstelling tot gisteren toen de stieren op zoek waren naar nieuwe weerstandsniveaus, wat leidde tot een prijswaarde van $9.431,38, handelt Bitcoin tegen $9.179, een prijsklasse die voor het laatst werd gezien op 3 juli.

Als de steun niet op dit niveau wordt vastgehouden, kan dit resulteren in een dip die prijzen onder de $9.000 zou kunnen opleveren. Ondertussen blijft de prijsprestatie op lange termijn bullish voor Bitcoin. Geven of nemen, tenzij de markt getuige is van een fundamentele pull, zijn de algemene sentimenten grotendeels in het voordeel van een bullish Bitcoin voor de tweede helft van het jaar.

Ondertussen is een andere Bitcoin-aanhanger, Max Keiser, vrij optimistisch dat sommige van de grootste critici van de crypto in de nabije toekomst voor Bitcoin zullen pleiten. Mark Cuban, Jim Rogers en Peter Schiff zullen binnenkort enkele van de meest vooraanstaande pioniers van Bitcoin worden als ze de structuur van Bitcoin volledig begrijpen, zegt hij. Voor Peter Schiff wordt verwacht dat een prijs van $50.000 Bitcoin hem zal helpen om Crypto binnen te dringen. Ondertussen presenteerde Onchain Analyst Willy Woo aan Schiff ook gegevens die de indrukwekkende prestaties van Bitcoin over 10 jaar ten opzichte van goud laten zien.