To av de rikeste mennene på jorden som sporer Bitcoins store bølge over 41.000 dollar

Tesla og SpaceX-sjef Elon Musk og Social Capital-grunnlegger Chamath Palihapitiya tar hensyn til Bitcoins episke bølge over 41.000 dollar.

Musk, som er kjent for å være på gjerdet om den ledende kryptovalutaen, svarer på en tweet av Bitcoin Millionaires-forfatter Ben Mezrich og sa at han aldri mer vil avslå sjansen for å bli betalt i BTC.

I desember fanget Musk kryptoverseens oppmerksomhet etter å ha twitret et provoserende meme om styrken som kreves for å forbli produktiv mens han unngikk Bitcoin. Samme dag sa den rikeste mannen på planeten at „Bitcoin er nesten like bs som fiatpenger.“

Når det gjelder Palihapitiya, sier han at han har planer om å kjøpe en global investeringsbank hvis Bitcoin Up fortsetter sin parabolske bestigning.

„Når BTC når $ 100.000, skal jeg kjøpe Goldman Sachs og gi den navnet Chamathman Sachs.“

I et nylig intervju med CNBC sa Palihapitiya at Bitcoin er på vei til å vokse 5 ganger ettersom folk innser at den digitale eiendelen kan tjene som forsikring mot politisk og økonomisk usikkerhet.

Bitcoin-oksen og milliardæren sier også at han ønsker å kjøpe Hamptons med planer om å radikalt transformere New Yorks sommerdestinasjon for de rike så snart BTC når sitt prismål.

100x kommer tilbake til visse Altcoins, sier populær handelsmann – her er hva Lark Davis legger til i porteføljen sin

Crypto-influencer og trader Lark Davis navngir fem altcoins som han sier har potensial til å hente 100 ganger gevinster i den nåværende oksesyklusen.

Øverst på Davis ‚liste er en ny desentralisert finans (DeFi) protokoll som er designet for å låse opp verdien av innsatte eiendeler.

”Virkeligheten er at det å holde midlene låst for å få 5% i året er en stor mulighetskostnad når du vurderer hvor stor gevinsten har vært og fortsetter å være i DeFi akkurat nå. Men Ramp er virkelig nyskapende fordi det lar deg låse opp den innsatte kapitalen og få rUSD stablecoin i retur. Du kan da ta det, bytte det mot USDC. Du kan begynne å dyrke i DeFi. Du kan til og med dumpe den i noe sånt som BlockFi og [få] en ganske trygg, stabil avkastning, som i utgangspunktet øker avkastningen fra eierandelen dramatisk. “

Davis legger til at hvis Ramp kan fange en brøkdel av verdien av innsatte eiendeler, vil tokens pris bli satt til å sette stor pris på.

Nummer to er Oasis Network (ROSE), en plattform som tar sikte på å bringe personvern og skalerbarhet til DeFi.

“Oasis, det er en blockchain som fokuserer på å la deg kunne kontrollere dine personlige data med fullstendig personvern, inkludert veldig sensitive ting som identifikasjonsnumre og helseinformasjon. Implikasjonene selvfølgelig for å kunne håndtere private data riktig er utrolig …

Akkurat nå sover det meste av markedet på Oasis, men hvis vi ser at denne teknologien begynner å bli vant, begynner å bli adoptert, og det er god teknologi, så det vil nok være, så kunne vi virkelig se at dette tok av til en $ 1 milliard markedsverdi i løpet av denne bull run. „

Kryptoinfluencer ser også på prosjekter med kommende token-salg, som han sier er tilbake på moten. Davis navngir tre tokens som han personlig investerer i akkurat nå.

Han avslører at han ser på Glitch, som er en blockchain-agnostisk protokoll som tar sikte på å legge til rette for tillitsfulle pengemarkeder.

“[Glitch] kaller seg et DeFi-operativsystem, så de tilbyr høye hastigheter, nesten null avgifter … Glitch har en inntektsdelingsmodell innebygd for tokenholdere med 20% av alle avgifter og inntekter delt med token stakers . De kommer til å bruke tokeninnpakning for å virkelig bygge ut økosystemet deres raskt og for å tillate at mange mynter kan eksistere i kjeden sin. “

Et annet symbolutsalg på Davis ‚radar er Paid Network, en Polkadot-basert protokoll med fokus på det juridiske systemet.

“Ideen er å redusere kostnadskostnader som man for øyeblikket opplever når man gjør noen form for juridiske dokumenter og kontrakter og annet ved i utgangspunktet å kutte ut advokatkostnader, bidra til å effektivisere prosessen, og gjøre tvisteløsninger mye enklere. Gjør alle tingene on-chain.

Dette vil bli gjort ved å innføre smarte kontraktsbaserte grenseløse avtaler og et desentralisert omdømmesystem … Tokenet vil ha brede brukssaker på tvers av DeFi, inkludert funksjoner som å kunne satse det, men også å få tilgang til utlån og forsikring og sperring, og alle disse forskjellige tingene som det betalte nettverket vil muliggjøre. “

Det siste tegnesalget som Davis holder øye med, er e-penger, som har potensial til å være en stor aktør i stablecoin-markedet.

„I motsetning til i utgangspunktet alle andre stablecoin-leverandører som eksisterer, retter de seg mot et bredt spekter av valutaer, ikke bare USD. For øyeblikket har de tilgjengelige euro, sveitsiske franc, de nasjonale valutaene i Sverige, Danmark og Norge også. ”

Davis bemerker at e-Money planlegger å hente inn flere valutaer, inkludert t